Ons team

Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes en assistentes. Hierdoor kunnen we een breed scala aan behandelingen aanbieden.

Tandartsen

Maud Hoeks Mondhygiëniste
Maud Hoeks
Mondhygiëniste
Haar enthousiaste moeder, die tandartsassistente is, inspireerde Maud Hoeks om ook te kiezen voor een carrière binnen de tandheelkunde. Na het afronden van haar opleiding tandartsassistente was Maud nog niet klaar met studeren. In 2017 behaalde ze haar diploma Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de jaren daarna werkte ze in de geriatrische mondzorg en in verschillende tandartspraktijken. Ze vindt het iedere keer weer een leuke uitdaging om samen met de patiënt te werken aan een gezonde mond. Maud woont samen met haar vriend. Samen zijn ze ouders van een zoontje. In het najaar verwelkomen ze hun tweede kindje. Maud is altijd in voor een lekker hapje, drankje en vooral veel gezelligheid met haar familie en vrienden.
Jolanda balie assistente
Jolanda
Balie-assistente
jolanda hoofdassistente
Jolanda
Hoofdassistente
mariska preventie-assistentie
Mariska
Preventie-assistente
Sohila mondhygiëniste
Sohila Bunyadi
Mondhygiëniste
Sohila Bunyadi is een BIG geregistreerd mondhygiënist. Ze is sinds 2006 werkzaam in de mondzorg. Afgelopen jaren heeft zij vele patiënten naar tevredenheid behandeld. Haar missie is om de persoon achter de mond te begrijpen en ondanks dat een behandeling onaangenaam kan zijn, de patiënt alsnog lachend de deur uit te laten lopen. Ze vindt het belangrijk om zichzelf bij te scholen en op de hoogte te blijven van recente studies en ontwikkelingen in de mondzorg. Angstige patiënten zijn bij haar aan het juiste adres en ook kinderen behandelt ze met veel plezier. Specifieke aandachtsgebieden voor Sohila zijn ernstige tandvleesontstekingen en het gezond houden van implantaten. Sohila heeft drie kinderen en is gek op koken.
Nicole tandartsassistente
Nicole
Assistente
Sandra tandartsassistente
Sandra
Assistente
Andrea Boerendonk
Tandarts
Andrea Boerendonk is in 2010 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna is zij naar Amsterdam verhuisd en heeft zij in verschillende groepspraktijken ervaring opgedaan als algemeen practicus. Vanaf 2016 heeft Andrea verschillende restauratieve opleidingen gevolgd. Haar interesse gaat dan ook uit naar gebitsrehabilitaties en slijtageherstel, maar ook wortelkanaalbehandelingen vindt zij prettig om uit te voeren. Andrea haar droom was altijd een eigen tandartspraktijk en zij haalt naast het behandelen veel plezier uit het organiseren van alles in en rondom de praktijk. Andrea en Maurice hebben samen drie kinderen. In de avonduren gaat ze graag schilderen of speelt ze tennis.
Kayleigh Hesse
Tandarts
In 2018 is Kayleigh Hesse afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf het begin van de verhuizing van de praktijk werkt zij bij Oud Stratum Tandartsen. Naast haar enthousiasme voor het vakinhoudelijke deel is haar belangrijkste motivatie als tandarts het leveren van passende zorg met een goede uitleg. Ze neemt voor iedereen echt de tijd. Voor haar is ieder mens in vele opzichten uniek en daar past dus ook steeds een andere behandeling bij. In 2024 zal zij samen met collega Dafne Spang een uitgebreide reconstructieve cursus gaan volgen, waarin zij meer gaat leren over uitgebreide gebitsreconstructies, zoals bij gebitsslijtage. Kayleigh houdt naast de tandheelkunde ook van sporten en het maken van verre reizen.
Dafne Spang
Tandarts
Dafne Spang is in 2021 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Begin 2023 is ze teruggekeerd naar Brabant, waar haar roots liggen. Sindsdien werkt zij ook bij Oud Stratum Tandartsen als algemeen practicus. Dafne is een enthousiaste tandarts met een duidelijke uitleg waardoor mensen goed weten waar ze aan toe zijn en patiënten zich snel vertrouwd voelen bij haar. In 2024 zal zij samen met collega Kayleigh Hesse een uitgebreide reconstructieve cursus gaan volgen, waarin zij meer gaat leren over uitgebreide gebitsreconstructies, zoals bij gebitsslijtage. Dafne houdt van reizen en heeft veel vrienden met wie ze graag leuke dingen doet.
Maureen Verest-Manders
Mondhygiëniste
In 1985 is Maureen Verest-Manders afgestudeerd aan de KUN in Nijmegen als mondhygiëniste. Na haar opleiding heeft ze ruim 27 jaar bij de vader van Andrea in zijn orthodontiepraktijk gewerkt, tot het pensioen van de praktijk. Daarnaast is Maureen ook al die jaren in 2 algemene praktijken werkzaam geweest en is zij gediplomeerd kindertandverzorgende. Toen Andrea en Maurice de nieuwe praktijk “Oud Stratum Tandartsen” gingen starten, belde Andrea haar op met de vraag of ze nog een collega mondhygiëniste wist. Ze heeft toen zichzelf aangedragen en werkt hier sindsdien 2 dagen met veel plezier. Maureen is getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen.
Maurice
Maurice Renting
Tandarts-implantoloog
Maurice Renting is in 2010 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van 2014-2017 heeft hij een postacademische opleiding Implantologie & Prothetiek (32 uur per week) gevolgd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam en heeft daarmee de registratie tandarts-implantoloog NVOI verworven. Zijn werkgebieden gaan voornamelijk uit naar implantologie, chirurgische handelingen en restauratieve tandheelkunde zoals gebitsrehabilitaties en slijtageherstel. Voor de NVOI is Maurice ook visiteur van andere tandarts-implantologen. Zijn vader heeft 30 jaar lang een tandartspraktijk gehad in het oosten van het land en hij heeft hiermee zijn enthousiasme voor het vak overgedragen op twee zonen. Broer Robbert Jan is eveneens tandarts-implantoloog en hierdoor kunnen ze regelmatig vakinhoudelijk van gedachten wisselen. Maurice heeft drie kinderen samen met Andrea. Hier is hij in de weekenden druk mee, maar overgebleven tijd spendeert hij graag aan vrienden en sporten.

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hendrik

Tandarts implantoloog

Maurice Renting is in 2010 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit
Groningen. Na 3½ jaar als algemeen practicus werkzaam te zijn
geweest, startte hij in 2014 met de driejarige postinitiele opleiding
(32u p/w) tot tandarts-implantoloog aan het ACTA te Amsterdam.

Vanaf 2017 is hij als geregistreerd tandarts-implantoloog NVOI werkzaam geweest in verschillende praktijken. De wens om een
eigen praktijk te beginnen kon in 2021 in vervulling gaan, toen de
praktijk Van Rooy-Nijssen overgenomen kon worden.